Kategoria: hääkuvaus

Hymni rakkaudelle | Hääkuvaus Espoo

Mikä ilo olikaan olla mukana Simon ja Riitan tärkeässä päivässä, kun pari sai sinetin suhteelleen Vuosaaren kappelissa. Kappelin ovien ulkopuolella avautuva arkisen elämän melske ja kiire ei ulottanut otetta hetkeksikään sen ovien sisäpuolellen – sisällä aika hetkeksi pysähtyi ja kietoi nämä kaksi onnekasta suojiinsa.

Nämä häät eivät  olleet niitä, joissa vieraslista tuntuu jatkuvan loputtomiin. Läsnä oli muutaman tärkeän vieraan lisäksi vain läheisyys, ja ilo omanlaisesta hääpäivästä. Ja kun päähenkilöt pääsivät kaksin kameran eteen, tapahtui taikoja… ja talvisen päivän tunnelmasta tuli suorastaan säihkyvä.  Kiitos Simo ja Riitta kun pääsin kulkemaan hetken elämänne polkua kanssanne. Ja se laulu..! Se soi vieläkin jossain syvällä sisällä, toivottavasti teilläkin.

”Sinitaivas vaikka katoaa,
vaikka jäähän peittynyt on maa,
mua rakastat, se riittää,
kaiken muun voin unhoittaa.”

Iloa ja onnen kyyneleitä | Dokumentaarinen hääkuvaus Helsinki

Harva asia on niin palkitsevaa kuin jakaa kahden ihmisen ylitsevuotavaa onnea. Jos kamerassa olisi ollut videokuvaus päällä kun morsian ja sulhanen katselivat toisiaan silmät kostuen, tai kun kirkkoväki herkistyi parvelta kaikuvan laulun tunnelmiin, olisi taustalta kuulunut kuvaajan sydämen pamppailu ja toivoton nieleskely…

Rakkaudenosoituksia ja rakkauden esille tuomista pidetään liian usein hömppänä. Mikä muu muuttaisi suhtautumistamme toisiiin niin täydellisesti kuin rakkaus? Rakkaus puolisoon, omaan lapseen, vanhempiin, sisaruksiin, parhaisiin ystäviin…

”Sano heti jos minä häiritsen | hän sanoi astuessaan ovesta sisään, | niin minä lähden saman tien pois. | Sinä et oikeastaan häiritse, | minä vastasin, | sinä järkytät koko minun olemustani. | Tervetuloa.”  – Eeva Kilpi –

 

Joulun paras lahjaidea!

 

Etsitkö joululahjaideoita heille, joilla on jo kaikkea? Lahjakortit valokuvaaja Anna Dammertin kuvauksiin ovat nyt saatavilla!

Lahjakortin sisällön voit itse määritellä, ja valittavanasi on laaja valikoima muotokuvauksia: henkilön muotokuvaus, boudoir-kuvaus, pariskunnan kuvaus, perhekuvaus, lapsikuvaus, kihlajaiskuvaus…

Tutustu ja tilaa kauden paras yllätys nyt – saat lahjakorttisi kauniisti paketoituna postissa tuota pikaa!

 

 

Aurinko paistaa hymyissä | hääkuvaus Espoo

Kuvakokoelma hääparista syksyisessä luonnossa

Joitakin pareja ei tosiaankaan tarvitse houkutella hymyilemään – ja tässä on yksi näistä! Aivan mahtavan iloisella fiiliksellä kuvasimme Miian ja Tonyn kanssa häämuotokuvia ennen vihkimistä ja hääjuhlaa.

Syksyinen sääkin oli mitä parhain, ja parin silmät tuikkivat kilpaa vielä vähän lämpöäänkin jakaneen auringon kanssa. Erityistä tunnelmaa kuvaukseen toi myös morsiamen spontaani hyräily, joka toi rennon hymyn myös sulhasen kasvoille. Toivon teille molemmille ihanien juhlahetkien lisäksi myös yhtä aurinkoista ja naurun siivittämää arkea!

Kaksin verroin onnea | Hääkuvaus

Mikä onkaan parempi hetki yhteistä polkua kulkevalle parille sopia vihdoin hääpäivä, kuin odotetun perheenjäsenen ilmoittaessa saapumisestaan? Morsian hehkui kaksin verroin kauniimmin hääpäivän onnea, ja aivan mahtavaa oli myös katsella tulevan isän ja puolison huomioidessa rakastavasti naistaan.

Romanttinen miljöö Villa Hvittorpissa tarjosi upeat puitteet syksyn herkälle kuvaukselle, ja pitkä matka ei ollut myöskään Villan omaan kappeliin. Tunnetta ei voi teeskennellä, ja kun se on aitoa, se  myös näkyy… Kiitos Elisa ja Joonas kun sain olla mukana jakamassa onnen hetkiänne!