Miksi valitsisit minut?

Kiitos kun harkitset minua elämäsi tärkeiden ihmisten valokuvaajaksi!

Kenelle?

Yksityisasiakkaani ovat useimmiten ihmisiä jotka

  • nauttivat lastensa ja muiden läheistensä persoonallisesta olemuksesta ja kauneudesta
  • haluavat kuviltaan jotain muuta kuin perinteisiä studiomuotokuvia
  • ovat mieltyneet vaaleisiin ja/tai raikkaisiin värimaailmoihin ja pitävät kerroksisuudesta, moniulotteisuudesta
  • haluavat täydentää kotinsa sisustusta valokuvilla jotka ovat rentoja ja elämänläheisiä, mutta kuitenkin tinkimättömästi ammattilaistasoisia
  • haluavat toimia sellaisen kuvaajan kanssa, joka pystyy luotettavasti vastaamaan heidän odotuksiinsa saada tyylikkäitä, kauniita kuvia joihin on helppo ihastua

Et näe verkkosivuillani tai portfoliossani mallien kuvia – vain tavallisia perheitä, joiden lapset ovat toisinaan villejä ja toisinaan sydäntä särkevän suloisia; äitejä ja isiä, jotka tekevät parhaansa päivästä toiseen saadakseen arjen sujumaan, ja jotka eivät halua ottaa sitä riskiä, että unohtavat kuinka arvokasta ja tärkeää perheen yhteinen aika on. He tietävät, että joskus puhelimella otetut kuvat eivät vain riitä, ja haluavat silloin tällöin käyttää hiukan aikaansa ja investoida kuviin, jotka tuovat näkyväksi sen, kuinka aitoa ja ihanaa heidän elämänsä on – juuri nyt.

Entä jos…?

Jopa ammattilaisen toteuttamia valokuvamuistoja arvostavat perheet saattavat joskus lykätä valokuvauksen varaamista, koska ovat epävarmoja – mitä jos lapset eivät tottele? Entä jos mieheni ei suostu tai ei jaksa panostaa kuvaukseen? Entä jos en pidä siitä miltä näytän kuvissa? Kun varaat kuvauksen kanssani, teen parhaani, että kaikki kuvatuksi tulemiseen liittyvät huolesi tulevat ratkaistuksi. Ymmärrän, että sinulle kuvattavana oleminen ei ole jokapäiväistä, joten autan sinua eteenpäin joka vaiheessa. Annan vinkkejä valmistautumisesta ja asuvalinnoista, noudatan joustavuutta kuvausaikojen kanssa siltä varalta että jotain yllättävää tapahtuu, ja mikä tärkeintä – kuvaustilanteessa ohjaan, asemoin ja valaisen kuvattavani huolellisesti siten, että näytät hyvältä joka kuvassa.

Kuvauksen jälkeen

Kun olemme toteuttaneet kuvauksen aiemmin tekemämme ideoinnin pohjalta, on aika sopia tapaaminen kuvien katselua ja valintaa varten. Tämä on asiakkaideni palautteen perusteelle suosikkiosuus kuvausprosessissa, ja täydellinen ratkaisu niille jotka kokevat verkkogallerioiden selaamisen myöhään illalla lasten mentyä nukkumaan… vähemmän innostavaksi. Ensiesitys toteutetaan omassa kodissasi, ja kuvien katselun lisäksi autan sinua luomaan kuvista tilanteeseesi sopivia kokonaisuuksia. Kuvia ei ole pakko valita tapaamisen aikana, mutta huomattavan suuri osa asiakkaistani on kokenut tapaamisen hyväksi tilaisuudeksi keskittyä ja tehdä kuviin liittyviä päätöksiä antamieni vinkkien, näytteiden ja käytössäni olevien apuvälineiden avulla.

Luottamus

Tiedän, että ammattivalokuvaus on aikaa ja rahaa vaativa sijoitus. Haluat olla varma, että kuvasi näyttävät sekä ammattimaisilta että kauniilta… ja minä voin taata sen. Tyylini on raikas, moderni, rento, ja aikaa kestävä, ja kuvissani painottuvat klassiset vaaleat värimaailmat. Ja vaikka rakastankin Pinterestiä, olen myös sitä mieltä että ammattivalokuvien tulee näyttää ajattomilta ja tyylikkäiltä, ei kotikutoisilta tai sekalaiselta kokoelmalta. Siitä hetkestä kun otat minuun ensimmäisen kerran yhteyttä siihen saakka kun ojennan sinulle kuvapakettisi, voit odottaa tulevasi kohdelluksi hyvin. Sinun ei tarvitse olla epävarma siitä, miten kaikki etenee tai mitä tapahtuu seuraavaksi, sillä pidän sinut ajan tasalla, ja voit olla minuun yhteydessä pienimmistäkin asioista.

Sijainti

Olen vuonna 2015 siirtänyt toimistoni ja viihtyisän studioni Espooseen Olarin alueelle, osoitteeseen Puolikuu 1 A, 02210 Espoo. Kuvaukset toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan usein joko perheen kotona, jossain inspiroivassa ulkomiljöössä tai studiolla. Miltä kuulostaisi ilmava hiekkaranta ja tuulen lepatus hiuksissa, kiinnostavia pintoja ja rosoisuutta vanhalla tehdasalueella, tai parhaimpiinsa pukeutunut hehkuva kirsikkapuutarha? Tutuimpiin kuvausalueisiini kuuluvat seuraavat kaupungit: Espoo, Helsinki ja Vantaa. Teen kuvauksia myös pääkaupunkiseudun lähialueilla kuten Kirkkonummi, Klaukkala, Lohja ja Vihti – kysy lisää myös kuvausmahdollisuuksista muualla eteläisessä Suomessa.

Kuulostaako sopivalta?

Vastaan mielelläni kysymyksiisi ja kerron lisää siitä miten toimin. Tavoitat minut puhelimella p. 0500 615 966, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla info [ät] annadammert.fi. Odotan mielenkiinnolla yhteydenottoasi… koska rakastan työtäni!