Hinnoittelu

Bisneskuvausten hinnoitteluun tästä.

Uskon että hetket rakkaidemme kanssa ovat tärkeämpiä kuin tavarat. Uskon että jokainen lapsi ansaitsee kokea, että hänen vanhempansa rakastavat häntä. Uskon että jokainen väsynyt äiti ansaitsee kokemuksen siitä, että hän on kiinnostava myös ihmisenä ja naisena. Minkä arvoinen on perheenisän vuodattama liikutuksen kyynel jonkin kauniin edessä?

Olen rakentanut palveluni ajatellen ihmisiä, joille upeiden henkilökohtaisten valokuvien katseleminen lisää elämään positiivista merkitystä. Joka kerran kun kohtaan asiakkaani, teen sen niin hyvin ja arvostavasti kuin osaan. Palvelumallini ei sovi jokaiselle, mutta niille jotka kokevat sen omakseen, annan parhaani jokaisena päivänä.

Kuvauselämykseesi sisältyy Tervetuloa kuvaukseen – tietopaketti, kuvauksesi suunnittelu yhdessä kuvaajan kanssa (puhelimitse/sähköpostilla), vauvakuvauksissa tyypillisesti 2-3 h kestävä kuvaus perheen kotona tai studiolla Espoossa, yksilöllinen valokuvien viimeistely valintaa varten vähintään 30:lle parhaista parhaalle kuvalle, sekä kotonasi tai studiolla toteutettu kuvien esittely, jossa autan sinua valitsemaan ja suunnittelemaan kuvistasi laadukkaita ratkaisuita esillepanoon, katseluun ja kuvien jakamiseen.

Kuvauselämys (vauvakuvaukset 190 €, muut 150 €) sisältää kuvaukseen ja sen suunnitteluun ja valmisteluun käyttämäni ajan ja erikoisosaamiseni. Se ei sisällä varsinaisia fyysisiä tai digitaalisia kuvia. Tarjoan valikoiman tarkasti valittuja ja laadukkaita valokuvatuotteita kuten kuvatauluja, valokuvasuurennoksia ja valokuva-albumeita kuvamuistojesi säilytykseen ja esillepanoon, sekä myös mahdollisuuden kuvien hankintaan digitaalisessa muodossa (esimerkiksi digikuvat). Valokuvasuurennokset alkaen 50 € ja digitaaliset kuvakokoelmat alkaen 490 €. Useimmat asiakkaistani investoivat kuviin ja niiden esillepanoon 790–990 €.

Jos sinua kiinnostaa raskausajan odotusmuotokuvaus tai suunnittelet vastasyntyneen vauvan valokuvauksen varaamista odotusaikana, tarjoan mahdollisuutta liittää vastasyntyneen kuvaukseen joko 48 h -kuvauspaketin tai odotusajan kuvauspaketin 150 € lisähintaan. 48 h -kuvaus sisältää tuoreen perheenjäsenen kuvauksen synnytyssairaalassa (Espoon Jorvin sairaala) sekä digikuvat. Tämä on jotain aivan muuta kuin mitä olet tottunut näkemään muiden jakamissa suttuisissa ja hämärissä sairaalakuvissa. Odotusajan kuvaus sisältää 30 min session ihanassa ulkoilmassa tai viihtyisällä studiolla sekä digikuvat, ja sopii sinulle, joka haluat tallentaa lapsellesi ja itsellesi muistoja siitä, miten rakkaudella ja lämmöllä häntä on odotettu saapuvaksi.

Kerron mielelläni lisää – ota yhteyttä.