Nauru polulla pitää

Kuvakollaasi hääparista

Ystävät yhyttivät tämän parin tapaamaan toisensa, kaksi naimatonta. Sokkotreffit sujuivat ilmeisen hyvin, sillä vähän myöhemmin varattiin jo Helsingin Vanhaan kirkkoon aikaa. Aivan loistava huumori molemmilla ja kaiken lisäksi hyvät hääbileet  – enkä meinannut malttaa lähteä näistä juhlista pois… Kiitos Lotta, kiitos Toni: aivan mahtavaa!

 

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia! Osaisitko suositella Oulun seudulta jotain hyvää valokuvaajaa?

  2. Anna Dammert

    Kiitos palautteestasi!

    En valitettavasti tunne Oulun seudulta kuvaajia.

    Kuvaajan valinnassa mielestäni tärkein kriteeri on kuvat. Se, että kuvaajalla on riittävän kattava hääkuvaportfolio, josta saa käsityksen kuvaustyylistä, ja että itse pidät hänen kuvistaan ja niistä välittyvästä tunnelmasta. Lisäksi kuvauspaketin täytyy tietenkin sopia budjettiinne, ja myös muiden asiakkaiden hyvät kokemukset kuvaajasta auttavat eteenpäin. Jos valinta on vaikeaa ja budjetti natisee liitoksistaan, on vinkkini: osta vähemmän mutta parempaa! Harva katuu hyvään valokuvaukseen tehtyä panostusta jälkikäteen.

    Valokuvaajan valinnassa voi myös avuksi olla esimerkiksi seuraavat artikkelit. Amoriini.comin vinkit valokuvaajan valintaan http://www.amoriini.com/fi/H%C3%A4iden%20suunnittelu/Valokuvaus/ sekä hääkuvaaja Janne Miettisen hääblogi aiheesta http://www.jannemiettinen.fi/wedding-blog/blog/how-to-choose-a-wedding-photographer/ . Onnea valokuvaajan etsintään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *