Kategoria: yrityskuvaus

Profiilikuvaviikko 20.3.-23.3.2017 || yrityskuvaus Helsinki & Espoo

Milloin olit viimeksi 100% tyytyväinen uuteen valokuvaasi? Niinpä. Ja kuitenkin aikamme on sellainen, että valokuvaa tarvitsee jokainen ja vähän joka paikkaan. Ei ole mitään syytä käyttää sitä 3 vuoden takaisissa kesäjuhlissa otettua, strategisesti rajattua selfietä vähääkään työhön viittaavissa yhteyksissä. Ei yhtään fiksua syytä (ellet satu olemaan viihdetaiteilija). Toisin kuin epämääräisissä valaistusolosuhteissa otettu tai puolison parhaansa mukaan sommittelema otos, kertoo taidolla toteutettu henkilökuva sinusta arvoistasi tarinaa. Hyvä kuva kertoo, että olet vakavasti…

Mukana lanseerauksessa

Yrityksen henkilöstökuvien esittely

Sain ilon olla mukana rakentamassa elo-syyskuun vaihteessa lanseerattua Makeryn uutta ilmettä. Toteutimme yhdessä brändimielikuvien pohjalta raikkaat ja rennot henkilöstökuvat Makeryn toimitiloissa. Huomiota vaativat muun muassa yhteensopivuus valitun värimaailman kanssa, laajennettavuus henkilöstön kasvaessa ja vaihtuessa, henkilöstön hyvin vaihtelevat työnkuvat, ja ilmeen moderni flow. Tervetuloa Makeryyn!

Positiivista henkilökuvaa lehteen | Lehtikuvaus

Blogissani en useinkaan tuo esille toteuttamiani yrityskuvauksia tai lehtikuvauksia, vaikka niitä jatkuvasti kuvaankin erityisesti sosiaali- ja terveysalan toimijoille ja julkaisuihin. Tein viime viikolla lääke- ja laiteteollisuusalan Podium-lehteen henkilökuvauksia, joista yksi oli AstraZenecan Elina Hannukselan valokuvaus lehtijutun yhteyteen. Kuvissa olen huomioinut yhtenäisen värimaailman sekä lehden taiton vaatimukset. Henkilökuvan lisäksi kuvauksesta haluttiin värimaailmaan sopiva kuvituskuva. Haussa oli positiivista tunnelmaa – siinä mielestäni onnistutiinkin!