Syksyä kohti | Vastasyntyneen kuvaus Helsinki

Kun perheessä on lemmikkieläimiä ja molemmat vanhemmat ovat luovan alan yrittäjiä, on vastasyntyneen vauvan perheen arkeen mahtuva organisoinnin määrä vähän suurempi kuin yleensä. Tässä perheessä vauvan ensimmäiset päivät otettiin vastaan ilolla ja hymyä riitti niin tuoreella isällä kuin äidilläkin väsymyksestä huolimatta.

Vastasyntyneen-kapalossa-nukkuvan-vauvan-valokuva

Ihastuin heti kodin seinillä esillä oleviin julisteisiin ja typografisiin viitteisiin kodin sisustuksessa, samoin värikkäisiin kankaisiin ja iloisiin kuoseihin. Vauvan herkkää olemusta valittiin kuitenkin tällä kertaa korostamaan yksinkertaiset ja neutraalimmat värisävyt, jotta valokuvista suunnitteilla olevat seinätaulut eivät toistaisi liikaa kodissa esillä olevia tekstiilejä.

Valokuva-nukkuvasta-vauvasta

Hyvä maku oli selvästi siirtynyt geeneissä vauvaankin (heh), sillä hän suloisesti nukkui lähes koko kuvauksen ajan, silloin kun ei esitellyt haukotuksia tai ihania silmiään. Yksi ihanista ilmeistä päätyikin suurena tauluna perheen makuuhuoneeseen, seuranaan sisustukseen sopivat kirkkaan vihreät kehykset. Minusta aivan loistava idea aloittaa aamunsa näkemällä seinällä jälkikasvunsa kaikessa ihanuudessaan – ja se on mainio muistutus kaikesta hyvästä sellaisina päivinä kun mikään ei tunnu onnistuvan, ja vauvakin on herännyt väärällä jalalla.

Vauvan-hassu-ilme

Valokuvat muistuttavat meitä siitä, mikä on elämässämme tärkeää. Ja miksi teemme äidin ja isän tärkeää työtä joka päivä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *