Odottavia tunnelmia | Raskausvalokuvaus

Raskaussaikaan kuuluu monenlaisia tunnelmia, ja ensimmäistä lastaan odottava pari saa odottaa vauvan lisäksi myös vaihtelevia tunnetiloja. Myös yhteen kuvaussessioon studiossa saa mahtumaan monenlaista tunnelmaa – kuvastamaan visuaalisesti sitä maailmaa, jota odottavan äidin ja isän pään sisällä liikkuu.

Valitsin tähän kuvablogiin raskauskuvauksesta nämä kuvat juuri sen vuoksi, että niissä on niin erilaiset fiilikset yhtenäisestä värimaailmasta huolimatta. Ensimmäinen kuva juhlii lapsen tulevien vanhempien välistä suhdetta aistillisesti, toisessa kuvassa tallentuu vatsakumpuaan hellästi pitelevän tulevan äidin hehkeys ja ilo, ja viimeisessä kuvassa on ilmassa leikkisyys ja huumori, joka on läsnä parin yhteiselossa.

Kuvaus voi olla siis myös jotain muuta kuin sulkimen napsahdus ja kehotus hymyillä kameralle. Silloin kun yhteys kuvattavien ja kuvaajan välillä onnistuu, on tuloksena myös ajan hammasta kestäviä pysyviä aarteita. Kiitos luottamuksestanne Henna ja Vesa – ja kaikkea hyvää syksyynne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *