Mekot ja lakit – Ylioppilaskuvaus Espoo

Kevään ylioppilas 2015 puistossa iloinen ilme kasvoillaan

Perjantaiaamuna päivää ennen lakitusta Ines tarkistaa kahdeksannen kerran, onko ilmoitusta juhlamekosta jo tullut – turhaan. Ylioppilaslakki, kengät ja korut ovat kaikki valmiina odottamassa huomista juhlapäivää, mutta verkkokaupasta tilatusta ihanasta kukkamekosta ei kuulu pihaustakaan. Pitääkö hänen kahdentoista vuoden uurastuksen päätteeksi todellakin painaa lakki päähän tavanomaisessa mustassa mekossa?

Huh! Ineksen mekko saapuu onnen kaupalla perjantain aikana, ja lakitus ja 60 vieraan ylioppilasjuhlat saavat arvoisensa asun. Päivä on pelastettu!

Nyt puiston hiekkakäytävää astelee iloinen ja veistoksellisen kaunis nuori nainen, ja kuvaus voi alkaa… Valitsimme kuvauspaikaksi vehreän puistomaisen alueen Espoossa, ja kun vielä aurinkokin päätti paistaa suosiollisesti lehvien lomitse, olivat puitteet hienot. Muutamaa hyttysenpistoa lukuunottamatta kaikki sujui mainiosti, ja aika kului kuin siivillä kameran sulkimen laulaessa ja meidän jutellessa.

Ylioppilas vehreässä puistomaisemassa puuhun nojaamassa

Tuomien kukinta oli juuri ohi, mutta löysimme muita kukkia niityltä mekon kukkaloiston pariksi, ja pidän tästä yhdistelmästä kovasti!

Onnea pääsykokeisiin ja ihania kesäpäiviä – melkein myöhästyneelle mekkolle myös!

Nuori ylioppilastyttö nurmikolla kukkien keskellä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *