Lehtien havinaa ja parasta aikaa | muotokuvaus Espoo

 

Muotokuvia aikuisesta naisesta kesäisessä miljöössä

Oli aivan hurmaavaa tavata tämä ihana aikuinen nainen, jonka kanssa sain ilon toteuttaa kesäisiä muotokuvia alkukesän vihreydessä. Hymy oli herkässä ja silmien pilke kilpaili auringon kanssa, ja välillä naurettiin molemmat niin…!

Välillä oikein harmittelen mielessäni, kun ihanat asiakkaani kertovat, kuinka edellisen kerran he ovat tulleet kunnolla kuvatuksi ylioppilaana tai 20 vuotta sitten hääkuvissa… Mielestäni jokainen elämänvaihe on kiinnostava ja arvokas, ja on mahtavaa saada kuvamuistoja talteen rikkaan elämän polun varrelta vaikka arkisilta ja hektisiltä tuntuvien ruuhkavuosien keskelläkin. Kuvaus voi olla jopa energisoiva ja voimaannuttava kokemus – ”ahaa, näinkin minut voidaan nähdä”.

Lahjakortti tähän valokuvaukseen tuli kuvattavalle omalta perheeltä ja aivan yllättäen, mutta miksei voisi lähipiirille vinkatakin tällaisesta muistamisesta, jos eivät muuten hoksaa :). Iloa siitä riittää varmasti sekä kuvauselämyksen aikana että sen jälkeen onnistuneita otoksia katsellessa.

Kiitos kuvattavalle mukavista hetkistä ja hänen perheelleen hyvästä ideasta!

 

2 kommenttia

 1. Marina

  Hei, Anna!

  Kiitos tästä suurenmoisesta tuokiosta! Kuten kirjoitat, kuvauskokemus oli juuri minulle ainakin hyvin energisoiva. Ilokseni huomaan, että heittäytyminen kannatti ja se oli hauskaa! Ja kun saimme kuviimme vielä upean kevään, oli helppo hymyillä :)

  Lämmin kiitos myös perheelleni tästä ideasta. Kuvat seinällämme jäävät iloksemme!

  Kesäterveisin, Marina

 2. Milla

  Nää kuvat on niin onnistuneita ja kivoja! :) Ihan alkaa hymyilyttämää niitä kattoessa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *