Hentoja otteita ja unisia hymyjä || Vastasyntyneen valokuvaus Espoo

Äiti-pitää-vauvaa-olkapäällä-ikkunan-vieressä

Isä-pitää-sylissään-pientä-vauvaa

Koti – parempaa paikkaa pienelle vastasyntyneelle vauvalle ei maailmassa ole. Siksi suosittelen usein asiakkailleni vauvakuvauksen järjestämistä perheen omassa kodissa studioni sijasta. Paitsi että vanhemmat ja mahdolliset sisarukset ovat usein rennompia omassa turvallisessa pesässään, inspiroivat erilaiset ympäristöt minua etsimään sopivimman valon ja kuvakulmat juuri siinä tilassa. Tässä kuvauksessa kauniissa kodissa Espoonlahdessa ikkunoista tulviva valo sopi täydellisesti kuvauksen tunnelmaan. Pimeänä vuodenaikana tai hämärämmissä kodin tiloissa kuvatessa käytän mukanani tuomia salamavaloja kermaisen pehmeää valoa tuomaan.

Vanhemmat-pitävät-pientä-vauvaa-kädestä-kiinni-yksityiskohta

On mahtavaa päästä asiakkaideni kotiin vauvan mukanaan tuoman suuren elämänmuutoksen keskelle. Olen ihan fiiliksissä, kun näen, miten tuoreet vanhemmat äärimmäisellä rakkaudella ja joskus vielä pienellä arkuudellakin hoitavat kalleinta aarrettaan, pientä nyyttiään. Yhdessäolo, kosketus, vauvan liike ja rytmi, nämä ja moni muu asia ovat vielä uutta ja ihmeellistä.

Pieni-vauva-hymyilee-unissaan-sängyllä-kapaloituna

Vastasyntyneen valokuvilla haluan tallentaa jotain siitä tunnemaailmasta, jota on niin vaikea pukea sanoiksi. Miten pieni hän onkaan, ja millaiseen perheeseen ja kotiin hän on syntynyt. Miten tärkeä hän on alusta asti ollut isälleen ja äidilleen…

Tuoreet-vanhemmat-vauvan-kanssa-kotona-sängyllä

”Millainen olin vauvana?” kysyy lapsi yhä uudelleen kasvaessaan. Häntä naurattaa, että hän on ollut niin pieni. Ja hän näkee kaiken sen läheisyyden, joka valokuvissa on läsnä. Nämä muistot on tallessa ei vain vanhempia ja lähipiiriä varten, vaan myös lasta varten. Pidetään huoli, että lapsella on hyviä muistoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *