Digiskräppäys, Kamera-lehti 3-4/2010

Artikkeli digiskräppäyksestä

Artikkeli digiskräppäyksestä

Digiskräppäyksestä kertova artikkelini ja siihen toteuttamani kuvitus Kamera-lehdessä 3-4/2010. Skräppäys perinteisesti askartelemalla on noussut trendikkääksi, mutta harva on tutustunut skräppäämiseen tietokonetta hyödyntäen eli digitaalisesti. Artikkelissani kerron tekniikan, ohjeet, ja ideoita hauskojen albumisivujen tekemiseen. Tutustu lehteen ja kokeile digiskräppäystä itse!

2 kommenttia

 1. Satu Posti

  Hei!

  Jossain näin sanan skräppäys ja menin kirjastoon kysymään aiheesta kirjaa. Kuvat olivat vähän kömpelön värisiä, mutta idea oli kiinnostava. Mietin, eikö tuota voisi valokuvauksen himoharrastaja tehdä digitaalisesti..
  Sitten katsoin keväistä kameralehteä ja löysin artikkelisi! Juuri tätä haluan tehdä!! Sommittelu, värit ja kuvien käyttö, tunnelman kertominen ovat luonnossa liikkumisen ja kuvaamisen lisäksi parasta kuvien käyttöä.
  Suurkiitos sivustoista, joista voi ladata taustapapereita. En ole vielä ostanut niiltä, mutta ilmaisillakin olen tehnyt jo muutamia kauniita sivuja.
  Kiitos koko artikkelista!
  Seuraan täältä, jos vaikka kirjoitat aiheesta lisää.
  terveisin Satu Posti

 2. Anna Dammert

  Kiitos Satu palautteestasi! Hienoa, että olet jo itse kokeillut ilmaisilla taustapapereilla. Osoitteessa http://www.theshabbyshoppe.com/blog/ löytyy blogin lisäksi myös ajoittain ilmaisia skräppäyspohjia ja muita materiaaleja, joita voi sitten muokata omiin tarpeisiin sopiviksi – kannattaa kokeilla! Digiskräppäys on vielä aika tuntematon harrastus, ja yritän osaltani tehdä sitä tunnetuksi. Se, miten ja missä asiaa voisi tuoda esille, hakee vielä muotoaan.

Comments are closed.